DŘEVĚNÉ ALTÁNY, PERGOLY

Dřevěné pergoly a dřevěné altány mají svoji dlouholetou tradici. I když se do popředí stále více dere novodobé pojetí pro altány a pergoly, které s sebou přináší například hliníkové, nebo dokonce plastové provedení, stále se na výsluní drží altány a pergoly z kvalitního přírodního materiálu – ze dřeva.

Dřevěné pergoly a altány pro okrasné zahrady

U dřevěné pergoly, stejně tak u altánů, máte jistotu, že neučiníte krok vedle, ať už jste Vaši zahradu pojali čistě jako užitkovou, nebo okrasnou. Pergoly a altány ze dřeva skvěle doplňují každý zelený pozemek, nehledě na to, zda dřevěné altány či pergoly umístíte doprostřed zahrady nebo do jejího zákoutí. Co víc, dřevěné pergoly a dřevěné altány mohou zahradě dominovat, kdy budou jejím stěžejním prvkem, ke kterému se jako k prvnímu upřou zraky všech, kteří půjdou kolem.

dřevěné altány. altány ze dřeva

Pergoly a altány z kvalitního dřeva s ochrannou povrchovou úpravou

Pergoly a altány patří k venkovním dřevostavbám, na které nemilosrdně působí veškeré rozmary počasí od jara až do zimy. Aby dřevěné pergoly nebo altány mohly v plném měřítku naplňovat výše potřeby, tj. být chloubou zahrady, její dominantou, je třeba o ně pečovat, aby vám dlouho vydržely.

V tomto případě vám doporučujeme oslovit spolehlivého výrobce, prodejce, který je uznávaným specialistou na dřevěné pergoly a dřevěné altány. U něj máte záruku, že jakékoli zahradní dřevěné stavby (např. i garážové stání, zastřešení pergoly nebo zastřešení terasy), které vám může nabídnout, či vyrobit na míru, budou z kvalitního dřeva s povrchovou úpravou, která odolá veškerým rozmarům počasí, včetně kolísání teploty a vlhkosti. Vždy se u výrobce dotažte, z jakého dřeva je stavba vyrobena a jak je dřevo ošetřeno proti vlivům počasí. To platí i pro tzv. pergoly stavebnice, tedy sériově vyráběné pergoly.

dřevěné pergoly, pergoly ze dřeva 

Nechejte si nezávazně nacenit dřevěné altány a pergoly u nás. Kontaktujte nás. Využijte našich dlouholetých realizačních zkušeností.

Máte zájem o zakázkovou výrobu?

Kontaktní údaje
Specifikace zakázky
Fotografie domu
Nahrajte fotografie místa, terasy, domu, kde bude pergola realizována.
Text s obrázkem
Pošlete nám nezávaznou poptávku a my Vás budeme kontaktovat.

nebo volejte
602 538 577