NÁTĚRY PERGOL, altánů, teras

Altány, zastřešení terasy, dřevěné pergoly a další výrobky ze dřeva je potřeba chránit, aby si zachovaly svou krásu a stálou funkčnost. Jak na nátěry, kolik vrstev a další tipy najdete v našem článku.

Altány, zastřešení terasy, dřevěné pergoly a další výrobky ze dřeva je potřeba chránit, aby si zachovaly svou krásu a stálou funkčnost. Naše firma natírá výrobky třemi ochrannými vrstvami barvy.

Jak na správnou ochranu zahradního dřeva – první nátěr

První nátěr je proti dřevokazným houbám a hmyzu Bochemit. Tento nátěr je bezbarvý, neovlivní tak následující barvu vaší pergoly nebo altánu. Pro další dva nátěry používáme barvy značky Impranal. Tyto barvy jsou vodou ředitelné, neloupou se  a zapijí se skvěle do dřeva, což způsobí dlouhodobou ochranu zahradních altánů, pergol i zastřešení teras. Nabídka odstínů barev je široká, avšak naši zákazníci nejraději natírají své pergoly, altány, garážová stání a zastřešení terasy odstínem: kaštan, ořech, mahagon nebo jako doplňkovou barvu na mřížky besídky odstín pinie. Také je velmi oblíbený středomořský ráz altánů, pergoly ke zdi a zastřešení terasy, kde se používají kombinace bílé, modré případně zelené lazury.

nátěry ochranné - perogoly, altány

Inspirační obrázky:

Druhý nátěr

Druhý nátěr je slabovrstvý, který pergolu natónuje a zdůrazní kresbu a strukturu dřeva, což je na zahradním altánu, pergole a zastřešení terasy velmi působivé.

Třetí nátěr

Závěrečný silnovrstvý nátěr, tedy třetí, dodá vašemu altánu nebo pergole, krásný sytý a lesklý odstín. Tyto silnovrstvé nátěry jsou vhodné i pro nátěry hraček a dětských hřišť – jako jedny z mála jsou certifikované. Nátěrové laky Impranal používáme na naše pergoly stavebnice, altány, zastřešení terasy a další výrobky již několik let. Přesto, že jsou tyto laky kvalitní, je potřeba pergolu, altán atd. po 4 až 5 letech opět přetřít. Uchováte tak intenzitu barvy a krásu pergoly, altánu nebo zastřešení terasy a zachováte ochranu proti povětrnostním, slunečním a jiným přírodním vlivům.

nátěry - altány, pergoly, terasy

Máte zájem o zakázkovou výrobu?

Kontaktní údaje
Specifikace zakázky
Fotografie domu
Nahrajte fotografie místa, terasy, domu, kde bude pergola realizována.
Text s obrázkem
Pošlete nám nezávaznou poptávku a my Vás budeme kontaktovat.

nebo volejte
602 538 577