Dřevěné podlahy pro venkovní terasy

Připravujete odpočinkový prostor navazující na vnitřní interiér vaší nemovitosti? Hledáte inspiraci pro rozhodnutí, jak by měla vaše dřevěná podlaha pro venkovní terasu vypadat? Tipy a ukázky venkovních dřevěných podlah najdete v tomto článku.

Připravujete odpočinkový prostor navazující na vnitřní interiér vaší nemovitosti? Hledáte inspiraci pro rozhodnutí, jak by měla vaše dřevěná podlaha pro venkovní terasu vypadat? Rádi bychom vám na této stránce ukázali několik inspiračních realizací a v případě, že budete mít zájem, rádi i nabídli možnost nechat si vyrobit dřevěnou terasu na míru včetně montáže. Specializujeme se na zakázkovou dodávku kvalitních dřevěných podlah pro venkovní terasy. Dbáme na dokonalé vizuální i řemeslné provedení, které je základem dlouholetého spokojeného užívání. Vybíráme prvotřídní materiál, který vhodně ošetříme pro jeho ještě větší odolnost.

Referenční ukázky dřevěných podlah venkovních teras

 

 

Jak probíhá zakázková realizace dřevěné terasové podlahy?

  • Konzultační schůzka se zájemcem o zhotovení terasy.
  • Doporučení ideálního řešení dřevěné podlahy pro venkovní terasu.
  • Odsouhlasení rozsahu řešení.
  • Cenová nabídka na zhotovení dřevěné podlahy pro venkovní terasu.
  • Finální odsouhlasení realizačních podmínek + objednávka.
  • Výroba terasy.
  • Montáž dřevěné terasy na smluveném místě.

Proč venkovní dřevěná podlaha od nás?

Využijte našich dlouholetých zkušeností s výrobou dřevěných zastřešení a podlah teras. Rádi vám doporučíme ideální designovou variantu plně korespondující se stylem vašeho domu. Umíme jak provedení rustikální, tak i moderní a minimalistická terasy bez zdobných prvků. Vždy se zamýšlíme nejen nad prvotřídním řemeslným zpracováním. Pro nás je důležitá samotná ergonomie prostoru a užitné vlastnosti. I to, jaký je výhled z terasy, z jakého místa fouká vítr apod. Navrhujeme fixní místa k posezení ve formě zvýšených přizdívek s dřevěným pokrytím, řešíme zastínění odpočinkové zóny terasy dle pohybu slunce.

Velkou pozornost věnujeme samotné přípravě podkladu dřevěné podlahy pro venkovní terasu, který by měl mít systém odvodu zbytkové vlhkosti, a hlavně musí poskytnout takové ukotvení, které je nejen pevné (bezpečné), ale i odolné proti vlivům počasí a není náchylné na uhnívání z důvodu působení vlhkosti.

Vymyslíme pro vás libovolné tvarové řešení podlah pro venkovní terasy, včetně ideálního napojení na další prostor zahrady, ať už se jedná o dlažbu, trávník nebo kamenné nášlapné plochy.

Dřevěná podlaha do stávající pergoly?

Přichází i situace, že u stávající pergoly chcete změnit typ podlahy (současná z různých důvodů nevyhovuje, nebo je již poškozená). A to ideálně tak, aby nedošlo k poškození pergoly, k pracnému přemísťování (rozebrání a zpětná instalace) apod. Pokud jste dostatečně zruční a máte potřebné zkušenosti i vybavení, pak novou dřevěnou podlahu do terasy dodatečně vyrobíte během víkendu. Pokud se však na tuto práci necítíte, nebo nemáte potřebné vybavení, aby nová dřevěná podlaha do terasy byla pohledově dokonalá a bez konstrukčních nedostatků, pak vám rádi novou dřevěnou podlahu do terasy instalujeme. Terasová podlaha do pergoly musí mít správnou nosnost. Stejně tak terasová podlaha do pergoly musí být bezpečná, tj. z materiál musí být v takovém standardu, aby nehrozilo zadření třísky apod. Toto je velmi důležité u řešení podlahy do pergoly. Zároveň je důležité u terasové podlahy pro pergoly řešit odolnost materiálu. Ideální je, když se poradíte s odborníky a nebo výběr necháte přímo na zkušených realizátorech. Podlaha do pergoly musí být bezpečná a odolná, proto je třeba vybírat velmi obezřetně. 

V případě, že si chcete ušetřit starosti s plánováním, výrobou a montáží dřevěné terasové podlahy, pak nás neváhejte kdykoliv kontaktovat. Rádi vám zpracujeme nezávazné nacenění.

----------------------------------

Tematická specifikace obsahu článku: venkovní podlahy, dřevěná podlaha do pergoly, dřevěná venkovní podlaha, venkovní podlaha, podlaha do pergoly. 

Máte zájem o zakázkovou výrobu?

Kontaktní údaje
Specifikace zakázky
Fotografie domu
Nahrajte fotografie místa, terasy, domu, kde bude pergola realizována.
Text s obrázkem
Pošlete nám nezávaznou poptávku a my Vás budeme kontaktovat.

nebo volejte
602 538 577