SVATEBNÍ ALTÁNY ZE DŘEVA

Mít svatbu pod širým nebem, a současně mít jistotu, že v případě nepřízně počasí, neohrozí tento jedinečný moment déšť? Svatební altán ze dřeva je skvělým řešením. Svatební altán ochrání před nepřízní počasí nebo naopak ochrání před slunečním žárem, podpoří romantiku tohoto momentu.

Dřevěné altány a pergoly se stále více zabydlují na soukromých zahradách, veřejných parcích, v prostranství zámeckých zahrad aj. Altány a pergoly totiž nabízí vskutku široké využití společně s estetickým zážitkem a navozením té správné nálady. A právě výjimečnost svatebního dne, si žádá také navození výjimečné atmosféry. Tu vám mohou přinést dřevěné svatební altány, umístěné uprostřed zeleně, plné vůní z rozkvetlých keřů a květin.

altán ze dřeva - svatební

Dřevěné svatební altány – romantické místo pro svatební obřad

Dřevěné svatební altány vám pomohou vytvořit romantické místo pro plánovaný svatební obřad, nebo svatební veselí. Altány ze dřeva jsou výjimečné v tom, že prakticky nepotřebují žádné dodatečné přikrášlování. „Holé“ dřevo má své originální kouzlo a eleganci. Přidáte-li však květiny, získáte zákoutí, nad kterým se bude rozplývat nejeden svatebčan, natož pak vy. Dřevěné altány s romantikou neodmyslitelně souvisí.

dřevěný altán

Vlastní svatební altán místo pronajatého

Dřevěné svatební altány, které si u nás můžete nechat vyrobit na míru, vám mohou přinášet radost ne jen v jeden okamžik, ale třeba každý den. Konec konců, každý den je svým způsobem jedinečný, neopakovatelný, a může přinést momenty, které se nedají jen tak zopakovat. Altány, které prošly našima rukama, by mohly „vyprávět“, jakých zážitků byly svědky.

Jsme schopni vám navrhnout nejen svatební altány, ale i pergoly, které se budou hodit ne jen pro jednu příležitost, ale prostě pro váš každodenní odpočinek v zahradě. Díky tomu nebude vůbec nutné, abyste si altány pronajímali, těšili se z nich jen po určitou dobu, a pak se s nimi horko těžko loučili. Naše dřevěné altány vám budou dělat společnost po tak dlouhou dobu, jak jen budete chtít.

Máte zájem o zakázkovou výrobu?

Kontaktní údaje
Specifikace zakázky
Fotografie domu
Nahrajte fotografie místa, terasy, domu, kde bude pergola realizována.
Text s obrázkem
Pošlete nám nezávaznou poptávku a my Vás budeme kontaktovat.

nebo volejte
602 538 577