VÝSTAVY – pergoly, altány, zastřešení terasy

Blíží se jaro a sním také jarní zahradní a stavební výstavy, kde se prezentují pergoly, altány, přístřešky na auto nebo besídky od firmy Vetas. Na výstavách uvidíte naše nejoblíbenější a nejprodávanější altány, pergoly a besídky.

Naše altány, pergoly, zastřešení terasy – kde je uvidíte?

Blíží se jaro a sním také jarní zahradní a stavební výstavy, kde se prezentují pergoly, altány, přístřešky na auto nebo besídky od firmy Vetas. Na výstavách uvidíte naše nejoblíbenější a nejprodávanější altány, pergoly a besídky. Téměř na každé výstavě vystavujeme zahradní altán Hobby, Besídku, Rohovou pergolu, pergolu Pohodu, Zastřešenou pergolu, pergolu Hobby a pergolu Hobby s baldachýnem. Skladbu vystavovaných výrobků mírně upravujeme, např. doplněním výstavky o altán Poezii nebo besídku Sezonu. Pokud budete chtít vidět konkrétní pergolu nebo altán, raději se dopředu informujte v naší firmě, zda bude na dané výstavě k vidění.

altány, pergoly, terasy-výstavy

Na výstavách máte také jedinečnou možnost získání zajímavé ceny nejen na pergoly a altány, ale i na garážová stání a zastřešení terasy. Zároveň máte možnost u naší expozice získat co nejvíce informací ohledně vybrané pergoly nebo altánu, ať už přímo od majitele či kvalifikovaných pracovníků. Dozvíte se, jak jednoduše jsou naše stavebnice pergol a altánů sestavitelné, v jakých dílech jsou připravené, poradíme vám s ošetřováním pergol, jak pergoly či altány kotvit nebo jaký připravit pod výrobky podklad.

altány, zastřešení terasy, pergoly-prezentace

Inspirační obrázky pro vás:

Zakázková výroba altánů, pergol

Každému se ovšem nemusí typizovaný výrobek (altán, pergola, zastřešení terasy) hodit velikostně, konstrukčně nebo i z estetického hlediska (mřížky, plůtky, zástěny apod.). Vezměte si na výstavu s sebou jednoduchý náčrtek, představu o vzhledu vaší budoucí pergoly, altánu, zastřešení terasy, garážového stání atd., a vše na místě pružně vyřešíme – včetně získání výstavní slevy. 

Jak na našich webových stránkách uvádíme, vyrábíme a montujeme pergoly, altány, zastřešení terasy a garážové přístřešky po celé České republice.

 
altány, zastřešení, zahradní pergoly

Máte zájem o zakázkovou výrobu?

Kontaktní údaje
Specifikace zakázky
Fotografie domu
Nahrajte fotografie místa, terasy, domu, kde bude pergola realizována.
Text s obrázkem
Pošlete nám nezávaznou poptávku a my Vás budeme kontaktovat.

nebo volejte
602 538 577