ZAHRADNÍ DŘEVĚNÁ PERGOLA S GRILEM

Chcete si pochutnat na dobře grilovaném a krásně šťavnatém masíčku? Dřevěné pergoly s grilem umožňují grilování za každého počasí. Pergola s grilem nebo pergola s krbem jsou vděčným a nejoblíbenějším architektonickým prvkem v každé zahradě. Inspirace a tipy jak docílit nejlepšího řešení, najdete zde.

Můžete pod nimi odpočívat, stolovat, pracovat i grilovat za každého počasí. Řeč je o pergole s krbem nebo pergole s grilem. K dovybavení dřevěné pergoly s grilem může posloužit klasický zahradní nábytek, stolek se židlemi či křesílky, nebo i zahradní houpačka. Zahradní pergoly se střechou, ať už zabudovanou nebo vytvořenou popínavými rostlinami, jsou ideální pro vytvoření stinného místa, proto by v žádné sluncem zalité zahradě neměly chybět. Tento odpočinek spojený s grilováním je prostě to nelepší, pro váš volný čas.

dřevěná pergola- grilování

Všichni milují pergolu s krbem nebo zahradní altán s krbem. Jedná se o ideální spojení venkovního krytého posezení s možností si na čerstvém vzduchu a v pohodlí soukromí vaší zahrady nebo dvora, připravit (sobě i svým blízkým, či přátelům) něco dobrého k jídlu. Zahradní pergola s krbem je skvělým místem pro odpočinek nejen v létě, ale i na jaře a na podzim.

Pergoly pro zahradní grilování

Zahradní párty se bez příjemného posezení neobejdou a prostorná dřevěná zahradní pergola s grilem je k těmto účelům jako stvořená. Vaši přátelé určitě ocení, že mohou poklábosit a pobavit se na krásném stinném místě. Milovníci grilování si mohou pořídit zahradní dřevěné pergoly s krbem, grilem i menší venkovní kuchyňkou. Pak už nic nebrání tomu, aby se vaše pergola s grilem stala oblíbeným místem setkávání s rodinou a přáteli.

Pergola s krbem / grilem je skvělým spojením elegantního venkovního prostoru a možnosti užívat si příjemného grilování pod otevřeným nebem. Tato kombinace poskytuje ideální prostředí pro setkávání s rodinou a přáteli, kde si můžete užít nejen vynikající pokrmy připravené na grilu, ale také relaxovat a sdílet společné chvíle na čerstvém vzduchu. Pergola s grilem navíc poskytuje tolik potřebné útočiště před nepřízní počasí, což vám umožňuje grilovat bez ohledu na počasí. Vytvořte si vlastní grilovací oázu pod otevřeným nebem s pergolou a užívejte si nezapomenutelné okamžiky plné chutí a radosti.

pergola zahradní dřěvěná

Pergoly s grilem / krbem a jejich údržba

Pokud vaší zahradu zdobí altán nebo pergola, je nutné o ně pravidelně pečovat, aby si po celou dobu zachovali podobu zahradní okrasy. Přestože je dřevo materiál s dlouhou životností, zahradní pergoly s grilem určitě po smontování nenechte bez další péče.

Obecně platí, že čím lépe se budete o dřevo zahradní pergoly starat, tím lépe bude vypadat. Pokud má vaše zahradní pergola dřevěnou palubkovou podlahu, nezakrývejte ji neprodyšnými podlahovými krytinami. Obzvláště v zimě tak zamezíte možné kondenzaci vodních par v podlahových vrstvách.

Dřevěný povrch pergoly včetně zastřešení pergol je třeba chránit. Neimpregnované dřevo je vhodné ošetřit nátěrem obsahující fungicidní a insekticidní látky. Pro závěrečnou povrchovou úpravu dřev jsou doporučovány lazurovací laky, které nezakrývají strukturu dřeva.

Zahradní pergoly s grilem pravidelně kontrolujte a podle potřeby obnovujte povrch nátěru. Ohroženy bývají především ostré hrany a plochy, které jsou po celý den vystaven slunečnímu záření a povětrnostním vlivům. Dřevo se jakožto přírodní materiál přizpůsobuje změnám vlhkostních a povětrnostních podmínek. Vnitřní plochy dřevěné pergoly je vhodné ošetřit průhledným lakem nebo voskem. Palubková podlaha zahradní pergoly se často natírá lakem na dřevěné podlahy nebo se napouští voskem.

Pergoly se mohou ošetřovat speciálními čisticími prostředky na venkovní dřevo. Jsou vhodné pro pravidelnou údržbu stavebně-truhlářských výrobků i zahradního nábytku v exteriérech. Dřevěná zahradní pergola si po ošetření tímto prostředkem zachová čistý povrch a elegantní vzhled.

Zhotovíme pro vás i takové pergoly, které budou počítat s umístěním krbů. Pergoly s krbem jsou aktuálně velmi žádana. Připravíme pergolu okolo již stojícího krbu.

Inspirujte se:

s grilem pergola

Vyrobíme nejen pergoly s grilem! Ale i:

Máte zájem o zakázkovou výrobu?

Kontaktní údaje
Specifikace zakázky
Fotografie domu
Nahrajte fotografie místa, terasy, domu, kde bude pergola realizována.
Text s obrázkem
Pošlete nám nezávaznou poptávku a my Vás budeme kontaktovat.

nebo volejte
602 538 577