DŘEVĚNÉ ZAHRADNÍ PERGOLY

Nabízíme vám na míru vyráběné dřevěné zahradní pergoly, které bez nadsázky zkrášlí každou zahradu, nehledě na její velikost a dispozice. Z pergoly se můžete těšit několik desítek let a přitom užívat její jedinečnou atmosféru. Seznamte se s typy zahradních pergol, prohlédněte si konkrétní realizační fotografie.

Zahradní pergoly, ze kterých si u nás můžete vybrat, mohou být se zastřešením, či bez zastřešení. Před výběrem pergoly do zahrady je dobré promyslet, k jakému účelu je budete chtít využívat. Podle toho si pak můžete zvolit typ pergoly, který bude vašemu stylu a vkusu nejbližší. Převažuje pouze odpočinek, nebo i potřeba grilování a stolování apod. Rozhodnutí je na vás.

pergoly dřevěné na zahradu

Pergoly na zahradu pro poskytnutí dostatku soukromí

Nemáte-li tu možnost se těšit z odlehlé zahrady od okolí, pak vás potěší dřevěná pergola, která vám poskytne dostatek soukromí pro trávení vašich volných chvilek v prostranství zahrady. Jedna věc je pečovat o krásnou zahradu, druhá naopak těšit se z klidu a pohody, které ve své zahradě najdete. Zahradní pergola nejenže zútulní ráz vaší zahrady, ale také vám nabídne stinné zákoutí, kde budete moci nerušeně odpočívat. Totéž platí i pro tzv. pergoly ke zdi.
Inspirujte se: zahradní pergoly - fotogalerie

pergoly dřevěné

Užívejte slunného dne v příjemném stínu

Zahradní dřevěné pergoly se stanou také vaším útočištěm před sluníčkem a jeho přílišným letním zářením. Zahradní pergoly vám umožní užívat si krásného slunného dne, a přitom se „nepéci“ na sluníčku. Při horkých letních dnech tak nebude nutné, abyste vyhledali uzavřený chládek, ale jen se přesunuli pod pergolu, která vám nijak nezabrání kochat se krásou vaší zahrady, poslouchat šumění listí ve větru a zpěv ptactva. Stejný požitek vám dopřeje i zahradní altán.
pergola zahradní dřevěná

Návrh a výroba dřevěné pergoly pro vaši zahradu

S návrhem zahradní pergoly si nemusíte dělat nijak těžkou hlavu. V naší nabídce máme široký výběr sériově vyráběných pergol stavebnic. Pokud byste si přesto nevybrali, a měli o vzhledu pergoly jinou představu, pak i v takovém případě se na nás můžete s důvěrou obrátit. Vyrobíme vám altánek, pergolu i dřevěné garážové stání na zakázku. Ke každé zakázce dřevěné pergoly přistupujeme zcela individuálně, nehledě na to, zda se jedná o typizovaný styl pergoly, nebo naprosto originální řešení zahradní pergoly.

Dřevěné zahradní pergoly vám rádi nezávazně naceníme. Kontaktujte nás, nebo si vyberte stavebnicovou pergolu přímo z naší on-line nabídky.

Máte zájem o zakázkovou výrobu?

Kontaktní údaje
Specifikace zakázky
Fotografie domu
Nahrajte fotografie místa, terasy, domu, kde bude pergola realizována.
Text s obrázkem
Pošlete nám nezávaznou poptávku a my Vás budeme kontaktovat.

nebo volejte
602 538 577