DŘEVĚNÉ ALTÁNY a PERGOLY - levně

Je vaším požadavkem pořídit sériově vyráběnou pergolu či altán levně? Vhodným řešením jsou pro vás stavebnice pergol a altánů. Jaké jsou možnosti tohoto řešení se dočtete v tomto článku.

Dřevěné altány a dřevěné pergoly jsou na zahradách oblíbené jako estetický doplněk, ale mají také mnohé praktické využití. Dřevěný altán je nejen skvělou dekorací pozemku, ale jedná se rovněž o užitečného pomocníka – v horku chrání před přímým sluncem a ve větru a dešti pro změnu před nepřízní počasí. Zastřešení pergoly plní podobnou funkci jako dřevěné altány, ale vzhledem k tomu, že pergoly bývají menší a na jejich výrobu je spotřebováno menší množství materiálu, jedná se o levnější záležitost. Nezastřešené dřevěné pergoly kromě toho, že stejně jako jejich zastřešené sestry nebo altány poskytují příjemné posezení za slunečných dnů, mohou sloužit také jako podpěry pro popínavé rostliny nebo vytvářet hraniční pásmo mezi užitkovou a okrasnou zahradou.

pergoly 

Dřevěné altány a pergoly na zahradu – sestavení

Umístit dřevěné altány či pergoly na zahradu není se společností Vetas (která se na zahradní pergoly a altány specializuje) vůbec žádný problém. Dodáme vám kromě jednoduchých pergolovýchstavebnic i spojovací materiály, v případě altánů krytinu a samozřejmě také podrobný návod. Stavebnice pergoly jsou levnou variantou dostupnou pro každého.

Společnost Vetas také na přání za příplatek zajišťuje nátěr a pro zákazníky, kteří si na sestavení sami netroufají také samotné sestavení dřevěných altánů či pergol v zahradě.

Inspirujte se: pergoly fotogalerie.

Dřevěné altány a pergoly na zahradu od firmy Vetas

Společnost Vetas nabízí 7 typů sériově vyráběných dřevěných altánů a 9 sériových typů pergol na zahradu. Jedná se o altány i pergoly nejrůznějších tvarů a velikostí vyrobené z hoblovaného smrkového dřeva. Některé produkty (zejména pergoly na zahradu) ve své základní sestavě zahrnují i nábytek (lavičky, židle, stoly, houpačka…) a k některým je možné ho libovolně dokoupit. K ochraně před sluncem u nezastřešených dřevěných pergol firma Vetas používá různé metody.

altany

Jednou z nich je baldachýn (jiný název pro tzv. nebesa), který lze pomocí jezdců snadno roztahovat a zatahovat. Dalším oblíbeným prostředkem k ochraně před slunečním zářením jsou také rákosové rošty. Co se týče zastřešených dřevěných pergol na zahradu – u společnosti Vetas samotná střešní krytina nebývá součástí dodávky, zatímco u dřevěných zahradních altánů ano. Ceny dřevěných altánů a pergol na zahradu jsou různé – závisí samozřejmě na velikosti a tím pádem množství použitého materiálu. Společnost Vetas také nabízí produkty zákazníkům přímo na míru. Klient si pro svůj zastřešený altán či pergolu může zvolit velikost, tvar, barvu a mnoho dalších požadavků. Vyrobíme pro vás i pergoly ke zdi.

Pokud si chcete pořídit zastřešení terasy, nebo moderní dřevěné garážové stání, i zde vám Vetas bez problémů pomůže. Kontaktujte nás, sdělíme vám nezávazné nacenění.

Altány levně?

Pravidelně nabízíme i akční zboží, takže stačí jen pravidelně sledovat naši nabídku a pořídíte altány levně v našem výprodeji. Pokud hledáte aktuálně zlevněné altány, které jsou v akci, pak navštivte kategorii Akce a slevy na našem webu. Pokud tam nenajdete altán, pak aktuálně není nabízen za výprodejovou cenu.

 

Pokud máte zájem o dřevěné altány a pergoly, kontaktujte nás.

Máte zájem o zakázkovou výrobu?

Kontaktní údaje
Specifikace zakázky
Fotografie domu
Nahrajte fotografie místa, terasy, domu, kde bude pergola realizována.
Text s obrázkem
Pošlete nám nezávaznou poptávku a my Vás budeme kontaktovat.

nebo volejte
602 538 577