DŘEVĚNÉ PERGOLY NA ZAKÁZKU

Při pohledu z okna můžete kolikráte nabýt pocitu, že díky nešvarům počasí se budete muset stále zdržovat doma. To ovšem neplatí, pokud máte např. pergolu. Máte-li zahradu, byť byste ji s přehledem přehodili míčem, můžete se těšit z příjemného a klidného pergolového posezení na míru možností prostoru.

Naše zakázkově vyráběné pergoly jsou nejen vyrobené s důrazem na kvalitu, ale také s potřebnou pečlivostí.

Kouzlo dřevěné pergoly na zakázku

I ve dnech, které jsou doslova propršené, můžete najít „skulinu“, kdy se uvelebíte pod pergolou a uniknete všednímu stereotypu i ubíjejícímu času, který se ledva táhne. I při počasí, které je zakaboněné, můžete využít prostor dřevěné pergoly pro nevšední pohoštění vašich blízkých a kamarádů. U dřevěné pergoly již dávno neplatí, že by jen zdobila zahradu, a byla k použití pouze ve dnech, kdy venku praží sluníčko, a vy můžete chodit v tričku a šortkách. Díky zastřešení pergoly, a díky možnosti umístění krbu v prostoru dřevěné pergoly, si můžete užít jedinečný zážitek nehledě na to, zda je venku třicet, nebo deset stupňů.

na zakázku - dřevěná pergola

Velké množství variant dřevěných pergol na zakázku

Pergoly, které máme v nabídce, můžete zakoupit buď jako stavebnici pergoly (hotové pergoly), nebo vám vyrobíme zcela originální pergolu na zakázku, přímo na míru zahradě a vašim představám. U nás se nesetkáte s tím, že bychom vám řekli, že zhotovení dřevěné pergoly na míru pro váš pozemek je nemožné. Vždy najdeme řešení pergoly, které bude v co největší možné míře odpovídat požadavkům klienta. Na základě našich zkušeností s výrobou pergol na zakázku vám sdělíme, zda je možné vaše přání realizovat, případně vás ze statických/konstrukčních nebo dispozičních důvodů navedeme na ideální řešení pergoly na míru, které se blíží vašim představám. Tedy najdeme cestu, jak se co nejvíce přiblížit vašemu přání a dřevěnou pergolu na míru vám zhotovit.

Obecně však dřevěné pergoly mohou nabízet nespočet různých variant řešení. Můžeme pro vás vytvořit malé dřevěné pergoly či besídky, pergoly ke zdi, nebo třeba i jiné dřevěné zahradní stavby typu zastřešení terasy. Zajistíme pro vás zahradní altán, dřevěné garážové stání a řadu dalších staveb.

pergoly na zakázku - dřevěné

Kontaktujte nás, zpracujeme vám návrh dřevěné pergoly na míru a nezávazné nacenění této pergoly.

 

---------------

Tematická specifikace obsahu článku: pergola na míru, dřevěná perogola na míru, zahradní pergoly na míru, zakázkové pergoly na míru, pergola na míru ze dřeva.

Máte dotaz k dřevěným pergolám? Potřebujete se poradit? Jsme tu pro vás.

Máte zájem o zakázkovou výrobu?

Kontaktní údaje
Specifikace zakázky
Fotografie domu
Nahrajte fotografie místa, terasy, domu, kde bude pergola realizována.
Text s obrázkem
Pošlete nám nezávaznou poptávku a my Vás budeme kontaktovat.

nebo volejte
602 538 577