Jak zastínit terasu

Řešíte otázku „jak zastínit terasu proti přímému slunci?“ V případě rozhodování, jak zastínit terasu, jsou zásadní vaše představy ve spojení s použitým materiálem stínění. Pročtěte si naše tipy ohledně řešení zastínění terasy. Načerpejte inspiraci.

Zastínění může být zhotoveno z neprůhledných materiálů jako je trapézový nebo vlnitý plech, klasická střešní taška, asfaltový šindel nebo polykarbonát s upravenou propustností světla. Pro zastínění se používají taktéž lamelové systémy, nejčastěji ze dřeva nebo kovu. Velmi oblíbeným způsobem, jak zastínit terasu, je tkanina nebo speciální PVC fólie.  Každý systém zastínění má své konkrétní požadavky na upevnění či nosnost jeho konstrukce. Stejně tak je třeba u materiálů chránících nejen proti slunci, ale i proti dešti, řešit sklon konstrukce na níž je stínění upevněno.

Jak zastínit terasu z boku
Jak z boku zastínit terasu

Stínění pergoly není jen horní, ale často je třeba eliminovat i boční sluneční svit - tj. provést zastínění terasy z boku. Zde často přichází na řadu různé typy rolet, případně i pomoc popínavých rostlin, které dotvoří krásnou přírodní atmosféru terasy.

Jak nejlépe zastínit terasu
Jak co nejlépe zastínit terasu
--------------
Tematické určení obsahu článku: zastínění terasy z boku, zastřešení terasy sklo, zakrytí terasy, krytina na terasu, zastřešení terasy polykarbonátem

Máte zájem o zakázkovou výrobu?

Kontaktní údaje
Specifikace zakázky
Fotografie domu
Nahrajte fotografie místa, terasy, domu, kde bude pergola realizována.
Text s obrázkem
Pošlete nám nezávaznou poptávku a my Vás budeme kontaktovat.

nebo volejte
602 538 577