Luxusní pergoly

Pokud si zakládáte na preciznosti realizace, sebemenších detailech a skvělém vizuálním dojmu, pak jsme připraveni pro vás zhotovit luxusní pergolu. Inspirujte se ukázkami realizovaných luxusních pergol ze dřeva.

Luxusní pergoly VetasHledáte opravdu unikátní řešení – luxusní pergolu vyhotovenou na míru vašim přáním v designu, který citlivě vychází ze stylu vaší nemovitosti? Pokud si zakládáte na preciznosti realizace, sebemenších detailech a skvělém vizuálním dojmu, pak jsme připraveni pro vás zhotovit luxusní pergolu. Jedinou podmínkou je použití dřeva, neboť naše firma se specializuje pouze na výrobu luxusních pergol z prvotřídního dřeva v kombinaci s různými střešními materiály. Nerealizujeme luxusní pergoly z hliníku apod.

Luxuxní pergola na míru

Očekávejte od nás full servis zahrnující poradenství při volbě nejvhodnějšího umístění pergoly s ohledem na užitnou stránku prostoru a reflektující pohyb slunce v letních měsících. Připravíme vám vizualizaci budoucího řešení včetně promyšlení jednotlivých subčástí pro:

  • Odpočinek.
  • Servírování.
  • Grilování.

Řešíme systém stínění, vyhřívání, osvětlení apod. Na základě odladění veškerých detailů včetně volby barevného provedení vaší luxusní pergoly je na řadě samotná výroba konstrukce a příprava ostatních doplňkových dílců. Veškeré komponenty následně převezeme na místo určení, kde je prováděna finální montáž vaší luxusní pergoly.

Inspirace pro zájemce o dřevěné luxusní pergoly

Luxusní pergoly VetasDle přání zákazníka umíme navrhnout různé typy luxusních pergol, stejně tak jsme schopni připravit variantu počítající s vysokou variabilností pergoly. Tím je myšlena nejen možnost upravovat si velmi jednoduše stínění dle potřeby (nejen markýzou), ale také např. mít posuvnou střechu, otevíratelné bočnice apod.

Zakázkově řešíme nejen podobu stínicích clon, ale nosnost lze dimenzovat i pro možnost aplikace různých houpacích sítí nebo závěsných křesel. Konstrukci luxusní pergoly lze opatřit i libovolným podsvícením. Veškeré zabudování funkčních prvků (např. skryté zásuvky) jsou pro nás standardem.

Luxusní pergola včetně terasové podlahy

Pokud jsme uvedli, že v případě luxusních pergol je náš servis kompletní, pak musíme doplnit, že pro vás zajistíme nejen zhotovení pergoly, ale i realizaci podkladu, tedy terasové podlahy. Tu jsme schopni perfektně navázat na již zbudovaná mola jezírek nebo bazénů. U terasové podlahy, stejně jako u luxusních pergol, precizně řešíme odvod srážkové vody. Největší zábavou v případě terasových podlah je pro nás plánování zabudovaného podsvícení. To dává terase opravdu jedinečný styl a je tím pravým prvkem luxusu, který pro vaši nemovitost hledáte. V případě požadavku klienta je možné rozplánovat i umístění vytápění pod podlahu terasy nebo systém umístění zabudovaných elektrických přímotopů.

Proč luxusní terasy od Vetasu?

  1. Dlouholeté zkušenosti s výrobou na míru.
  2. Precizní práce od plánování až po montáž.
  3. Poradenství a vstupní plánování s klientem je pro nás stěžejní.
  4. Mimořádně odolné materiály a osvědčené konstrukční postupy.
  5. Maximální komfort po co nejdelší dobu (řešení umožňující využít terasu od jara do podzimu).

Nejčastější realizace:

  • Luxusní pergoly pro rodinné domy.
  • Luxusní pergoly pro hotely.
  • Luxusní pergoly pro restaurace.

 

Neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Rádi pro vás zpracujeme nezávazné nacenění. Můžeme se kdykoliv osobně potkat, promyslet plán realizace luxusní pergoly na místě a přestavit vám naše návrhy. Ozvěte se nám, pokud chcete opravdu krásnou a luxusní dřevěnou pergolu.

Máte zájem o zakázkovou výrobu?

Kontaktní údaje
Specifikace zakázky
Fotografie domu
Nahrajte fotografie místa, terasy, domu, kde bude pergola realizována.
Text s obrázkem
Pošlete nám nezávaznou poptávku a my Vás budeme kontaktovat.

nebo volejte
602 538 577