Dřevěné pergoly na auta

Vyrobíme pro vás libovolné pergoly pro vaše auta. Seznamte se s variantami sériově vyráběných i zakázkových řešení garážových stání ze dřeva. Prohlédněte si inspirační fotografie, načerpejte tipy a inspiraci.

Vyberte si: Sériově vyráběné pergoly na auta nebo Zakázkové pergoly pro auta.

Dřevěná pergola na auto je prvkem, který se poslední dobou stále více objevuje u novostaveb a rekonstruovaných domů. Výhodou dřevěné pergoly na auto je její snadné zbudování, na rozdíl například od zděné garáže. Dřevěná pergola pro auto nemusí mít složité statické řešení, nevyžaduje pracné budování základů apod. Navíc není tolik finančně nákladná, jako například rozmanité garážové přístřešky z kovu, o zděné garáži ani nemluvě.

Další předností pergol na auta je vizuální krása dřeva. S dřevem se snadno pracuje, a pokud to opravdu umíte, pak dřevěný přístřešek pro auto je nejen funkčním, ale i skvěle vypadajícím doplňkem vaší nemovitosti. Jestliže si netroufáte na výrobu dřevěného pergoly na auto svépomocí, pak pro vás máme hned několik sériově vyráběných dřevěných garážových přístřešků nebo vám zhotovíme pergolu pro auto na zakázku dle vašich individuálních požadavků, ať už se týkají velikosti, tvaru, typu střešní krytiny, bočního krytí apod.

Sériově vyráběné pergoly na auta

Níže vidíte hotové pergolové stavebnice, které jsou natolik žádané, že jsme je zařadili do sériové výroby. Jedná se o nejoblíbenější pergoly na auta, a to především pro jejich výhodnou cenu, vizuální řešení a propracovanou konstrukci. Svým stylem se hodí téměř pro většinu nemovitostí v různém architektonickém pojetí. Každá níže uvedená pergola na auto může mít finální barevné ladění dle vašich požadavků. Povrchovou úpravu si prostě určujete sami!

Pergola na auto
Moderní dřevěná pergola na auto

 

Pergoly na auta
Dřevěná pergola na auto se sedlovou střechou

 

Dřevěné pergoly na auta
Dřevěná pergola pro dvě auta se šikmou střechou

 

Pergola - stání na auto

Dřevěná pergola pro auto – šikmá střecha

 

Pergola na auta
Pergola na auto se sedlovou střechou 3x4,2 m

 

Dřevěná pergola na auto
Dřevěná pergola na auta se sedlovou střechou 3x5,2 m

 

Pergola pro auto
Dřevěná pergola pro auto Valencie

Na výběr máte z řady velikostních variant. Navíc můžete zvolit:

  • Pergolu na auto se šikmou střechou.
  • Pergolu na auto se sedlovou střechou.
  • Pergola na auto včetně menšího skladu nebo dílničky.

Pokud byste si nevybrali z nabídky sériových pergolových stání pro auta, pak přichází na řadu zakázková výroba pergol pro auto, o které se dozvíte více níže. Individuální řešení dřevěné pergoly pro auto umožňuje nejen přizpůsobené půdorysné rozměry, ale lze v tomto garážovém stání integrovat např. i menší sklad, prostor pro dílničku apod.

Zakázkově vyráběné garážové přístřešky

Individuální představa zákazníka, určitá daná specifika pozemku a omezené možnosti parkování jsou zpravidla důvodem, proč je jediným východiskem z dané situace právě zakázková výroba dřevěných pergol na auta. Takováto pergola pro auto nemá žádná omezení, co se týká vzhledu a velikosti. Pouze je třeba dimenzovat konstrukční statiku nosných prvků, což necháte na našich zkušených tesařích. Zbytek přizpůsobíme zcela vašim požadavkům. Přejete si pergolu na auto s uzamykatelným prostorem na příslušenství? Chcete mít pergolu pro auto ze tří stran krytou dřevěným obložením? Vaše přání bude splněno! Samozřejmě řešíme i veškeré funkční prvky, jako je odvod vody do dešťové kanalizace apod.

Zpracujeme vám návrh, který si odladíme, resp. odsouhlasíme, aby veškeré detaily byly konkrétně specifikovány. Dle plánku pak nachystáme kvalitní vysušené řezivo, které rozřežeme na jednotlivé díly. Včetně veškerých konstrukčních a statických prvků a příslušenství pak odvezeme k vám a na místě budoucí garážové pergoly sestavíme.

Neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Rádi pro vás připravíme nezávazné nacenění.

Ostatní druhy dřevěných pergol zde.

 

-----------------

Tematická specifikace článku: pergola na auto, pergola pro auto, dřevěná pergola na auto, pergola pro dvě auta.

Máte zájem o zakázkovou výrobu?

Kontaktní údaje
Specifikace zakázky
Fotografie domu
Nahrajte fotografie místa, terasy, domu, kde bude pergola realizována.
Text s obrázkem
Pošlete nám nezávaznou poptávku a my Vás budeme kontaktovat.

nebo volejte
602 538 577