Výroba a montáž dřevěných pergol

Hledáte specialistu na výrobu a montáž dřevěných pergol ze dřeva? Rádi bychom vám nabídli naše řemeslné služby. Vyrobíme dřevěnou pergolu na míru vašim požadavkům, následně ji odvezeme na místo určení, kde provedeme kompletní montáž do finální podoby. Nebudete muset nit zařizovat – jedinou vaší starostí bude vstupní specifikace podoby dřevěné pergoly, schválení námi zpracovaného návrhu a odsouhlasení ostatních materiálových detailů.

Kontaktujte nás.

Výrobou a montáží dřevěných pergol se zabýváme již více jak 20 let, působíme celorepublikově. Náš tým je složen ze stálých pracovníků s rozmanitými zkušenostmi v souvislosti s výrobou a montáží dřevěných pergol. Dokážeme vám navrhnout takové řešení dřevěné pergoly, které respektuje charakter vaší nemovitosti a dokonale koresponduje s nejbližším okolím i samotným stylem domu. Pergoly od nás jsou nejen potěšením pro oko, ale především do detailu promyšleným účelným rozšířením užitné plochy vašeho domu. Pokud mluvíme o promyšlenosti, pak musíme zmínit, že u vyráběných pergol detailně plánujeme také způsob stínění, charakter zastřešení a případné boční prvky umožňující krytí pergoly nebo uchycení popínavých rostlin. Záleží na zadání klienta, jaké detaily si v rámci zakázkové výroby pergoly přeje.

Specializace firmy Vetas:

  • Výroba a montáž dřevěných pergol samostatně stojících.
  • Výroba a montáž dřevěných pergol ke zdi.
  • Výroba a montáž dřevěných pergolových přístřešků pro auta.
  • Výroba a montáž zastřešených dřevěných pergol.
  • Výroba a montáž dřevěných pergol bez zastřešení.
  • Řešení uchycení pergoly k domu. 
Výroba dřevěných pergol Výroba dřevěných pergol Výroba dřevěných pergol
Výroba dřevěných pergol Dřevěné pergoly - Výroba Dřevěné pergoly výroba
Výroba dřevěných pergol Výroba a montáž dřevěných pergol Montáž dřevěných pergol
Zobrazit všechny typy dřevěných pergol

Proč výrobu a montáž dřevěných pergol svěřit právě nám?

Výroba pergol probíhá v moderně vybavené firemní dílně, kde využíváme profesionální výrobní zařízení a uplatňujeme specifické řemeslné postupy, které zajišťují precizní vyhotovení a dokonalý vzhled zakázkových pergol. Při výrobě a montáži dřevěných pergol je důležité dodržet osvědčené technologické postupy, které zajistí správné řešení nejen z pohledu bezpečnosti, ale zaručí také dlouhodobou životnost a bezstarostné užívání. Základem správné výroby i montáže dřevěných pergol jsou detailní propočty, ať už se jedná o kotvení, nosnost konstrukce, hmotnost střešní krytiny apod. V této věci je vhodné se spolehnout právě na naši zkušenost.

Důležitou fází při samotné výrobě pergol je výběr vhodného dřeva v odpovídající kvalitě a v ideálním stupni vysušení. V tomto bodě jsou naši výrobní technici nekompromisní a veškerý nevhodný materiál okamžitě selektují.

Zakázková výroba a montáž dřevěné pergoly může být hotová v termínu 2 – 3 týdnů. Samozřejmě záleží na velikosti, složitosti konstrukce a doplňkovém příslušenství pergoly. Při garanci kvality a precizního zhotovení zakázkové pergoly nejsme ochotni vyrábět pergoly v kratších termínech. Pro tento účel máme připraveny tzv. stavebnice pergoly – jedná se o různé typy dřevěných pergol vyráběných sériově, tudíž jsou skladem a k dispozici téměř okamžitě.

Komplexní řešení dřevěných pergol zahrnuje nejen jejich výrobu a montáž. Umíme vybavit celé okolí vašeho domu:

Jestliže máte zájem o nezávaznou kalkulaci zakázkové výroby pergol, pak nám napište mail na info@vetas.cz nebo telefonujte na mobil 602 538 577.

Rozhodně si projděte nemalý počet referenčních ukázek výroby dřevěných pergol, které na našem webu máme. Získáte tak jasný přehled o našich kvalitách a řemeslnému umu. Pokud svěříte výrobu dřevěných pergol nám, neuděláte chybu.

Máte zájem o zakázkovou výrobu?

Kontaktní údaje
Specifikace zakázky
Fotografie domu
Nahrajte fotografie místa, terasy, domu, kde bude pergola realizována.
Text s obrázkem
Pošlete nám nezávaznou poptávku a my Vás budeme kontaktovat.

nebo volejte
602 538 577