Pergola se sedlovou střechou

Vysnili jste si pergolu se sedlovou střechou pro vaši zahradu a hledáte jejího realizátora? Využijte našich dlouholetých zkušeností s výrobou dřevěných pergol na zakázku. Přečtěte si více o tématu pergol se sedlovou střechou, prohlédněte si ukázky realizací.

Rozměrově i typově si můžete vydefinovat jakékoliv řešení pergoly se sedlovou střechou, my ho pro vás zrealizujeme. Celý projekt zpracujeme s ohledem na umístění budoucí pergoly, případně vám doporučíme úpravy původního záměru dle našich realizačních zkušeností. Poté se již veškerá energie věnuje nařezání jednotlivých dílců a následně je pergola se sedlovou střechou smontována přímo u klienta. Vše s minimem starostí z vaší strany.

Pergola se sedlovou střechou není jen o její samotné konstrukci, ale je třeba řešit i výběr ideální střešní krytiny, bočnice a stínění. Stejné je to i v případě jejího přesného umístění, resp. orientace v určitém směru. S tím vším vám dokážeme poradit právě tak, aby vaše nová pergola se sedlovou střechou byla opravdovou oázou klidu a pohody, místem nerušeného odpočinku. To vše pokud možno po několik desítek let bez větších úprav a rekonstrukcí.

Výhody pergoly se sedlovou střechou

Velkou předností sedlové střechy je její prodyšnost a snadnost realizace. Sedlovou střechu pergoly lze vizuálně různě modifikovat dle vašich požadavků. Tento typ střechy nezadržuje sníh ani vodu.

V případě pergoly se sedlovou střechou lze na konstrukci umístit jak pevné, tak i měkké střešní krytiny, jen je třeba u každého druhu počítat s odpovídající nosností konstrukce, která logicky bude jiná u klasické pálené tašky nebo u sklolaminátového materiálu.

Pergoly se sedlovou střechou patří vedle pergol s pultovou střechou k úplné klasice a s těmito 2 typy střech pergol se budete nejčastěji setkávat. Pro moderní domy doporučují architekti střídmý a funkcionalistický styl spíše v podobě střechy pultové, pro vesnickou usedlost pak prosazují pergoly se sedlovou střechou. Rozhodně to však není pravidlem.

Nechejte si nezávazně nacenit výrobu dřevěné pergoly se sedlovou střechou. Kontaktujte nás. Jsme připraveni zhotovit vám krásnou dřevěnou pergolu se sedlovou střechou dle individuálních požadavků.

---------------

Tematická specifikace článku: pergola se sedlovou střechou, sedlová střecha pergola.

Máte zájem o zakázkovou výrobu?

Kontaktní údaje
Specifikace zakázky
Fotografie domu
Nahrajte fotografie místa, terasy, domu, kde bude pergola realizována.
Text s obrázkem
Pošlete nám nezávaznou poptávku a my Vás budeme kontaktovat.

nebo volejte
602 538 577