terasy wpc

V přehledu níže jsme pro vás sestavili seznam stránek našeho webu, které se věnují tématu „terasy WPC“. Společnost Vetas nabízí zhotovení prvotřídních zahradních teras různých barevných variant od rustikálních, až po moderní designy. Využijte našich dlouholetých zkušeností a především výhodných cen bez nutnosti cokoliv zajišťovat, ať už se to týká návrhu terasy či její finální zhotovení. WPC terasy vyrobíme na míru vašim požadavkům. Prohlédněte si naše referenční fotografie a produktovou nabídku. Cílem tohoto seznamu je poskytnutí maxima informací pro zájemce o téma „terasy WPC“. Pokud nás chcete kontaktovat napřímo, pak volejte 602 538 577 nebo pište na info@vetas.cz.

Vyhledané výsledky pro: terasy wpc, nalezeno 7 výskytů.

Blíží se jaro a sním také jarní zahradní a stavební výstavy, kde se prezentují pergoly, altány, přístřešky na auto nebo besídky od firmy Vetas. Na výstavách uvidíte naše nejoblíbenější a nejprodávanější altány, pergoly a besídky.
...terasy u domu nebo inspirace pro venkovní terasy? Hledáte obrázkové tipy pro výběr vašeho nového zastřešení terasy nebo realizaci nové terasy? Nechte se inspirovat fotografiemi teras a terasových zastřešení od firmy Vetas. Za účelem detailního prostudování různých druhů řešení jsme...
Podlaha terasy se dá vytvořit v různých variantách, hlavní roli hraje materiál. Terasy se dělají z kameniny, keramické dlažby a samozřejmě i ze dřeva. Informujte se, jak obstojí dřevěná terasa vůči jiným materiálům.
Altány, zastřešení terasy, dřevěné pergoly a další výrobky ze dřeva je potřeba chránit, aby si zachovaly svou krásu a stálou funkčnost. Jak na nátěry, kolik vrstev a další tipy najdete v našem článku.
Je vaším požadavkem pořídit sériově vyráběnou pergolu či altán levně? Vhodným řešením jsou pro vás stavebnice pergol a altánů. Jaké jsou možnosti tohoto řešení se dočtete v tomto článku.
Jaké jsou parametry na konstrukční materiál používaný při výrobě zahradních dřevěných staveb (altánů, pergol atd.)? Znáte požadavky na kvalitu materiálu dle DIN 4074? Nastudujte si informace v našem článku.
Terasové podlahy: prohlédněte si inspirační fotografie z našich realizací.

Máte zájem o zakázkovou výrobu?

Kontaktní údaje
Specifikace zakázky
Fotografie domu
Nahrajte fotografie místa, terasy, domu, kde bude pergola realizována.
Text s obrázkem
Pošlete nám nezávaznou poptávku a my Vás budeme kontaktovat.

nebo volejte
602 538 577